Μάταλα: Καπνογόνο πετάχτηκε πάνω στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε ο Θ. Παπακωνσταντίνου – Πώς σχολίασε το περιστατικό ο μουσικός

Καπνογόνο πετάχτηκε πάνω στη σκηνή την ώρα της συναυλίας του Θανάση Παπακωνσταντίνου, στα Μάταλα.

Ο δημοφιλής μουσικός μέσω ανάρτησής του στο Facebook σχολίασε το περιστατικό αναφέροντας:

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα, στις συναυλίες αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα» τόνισε ο μουσικός. Σημείωσε δε πως ο ίδιος γράφει τις μουσικές και τα τραγούδια «με καλά συναισθήματα για τον κόσμο, για όντα και μη όντα».

Συμπλήρωσε πως δεν διανοείται ότι υπάρχει η περίπτωση να αποτελέσουν αφορμή «για να εμφανιστεί πόνος εκεί που θα έπρεπε να βασιλεύει χαρά και μέθεξη», τα οποία όπως είπε «μπορούμε όλοι μαζί να παράξουμε και-ήδη- το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές αυτά τα χρόνια. Θέλω να κατανοήσετε και να σεβαστείτε τις ανησυχίες μου».

«Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά «υποβοηθήματα». Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα και όχι η χημική του καπνογόνου. Η ελευθερία θέλει κόπο και προσπάθεια. Χωρίς το νοιάξιμο του διπλανού, καταλήγει καρικατούρα» καταλήγει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί